La începutul acestui an, a fost ridicat şi sechestrul pus pe câteva milioane de lei, deţinuţi pe un cont la Victoriabank de Christos Konstantinou, una dintre persoanele cheie în reţeaua de firme şi persoane apropiate de oligarhul Vladimir Plahotniuc, scrie mold-street.com.

Pe 12 ianuarie 2021, un complet de judecători ai Curţii de Apel Chişinău, în frunte cu Anatolie Pahopol, a admis apelul declarat de avocații Sorin Tighinean și Sergiu Bivol, în interesele lui Christos Konstantinou şi a casat hotărârea judecătoriei Chișinău (sediul Centru) din 20 iulie 2020, emisă în cauza civilă la cererea de chemare în judecată depusă de Christos Konstantinou împotriva Procuraturii Anticorupție privind ridicarea sechestrului asupra mijloacelor bănești și compensarea cheltuielilor de judecată.

Totodată, a fost emisă o nouă hotărâre prin care se admite cererea de chemare în judecată depusă de Christos Konstantinou împotriva Procuraturii Anticorupție privind ridicarea sechestrului asupra mijloacelor bănești și compensarea cheltuielilor de judecată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!