/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

/UPDATE VIDEO/ Un accident grav s-a produs la Comrat. Un bărbat a ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent

missing
27 ianuarie 2021, ora 18:55

UPDATE 06:49 Accidentul s-a produs pe traseul M-3, între satele Bugeac și Cuciuc-Mingir în jurul orei 14:50.

Potrivit poliției, impactul s-a produs între o mașină de model Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din Chișinău și un alt autoturism de model Mercedes Sprinter, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din Ceadâr-Lunga.

În urma impactului, un pasager în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la Spitalul Raional Comrat. Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Știrea inițială: Un accident grav s-a produs cu puțin timp în urmă la Comrat, unde au fost implicate mai multe mijloace de transport. 

La fața locului au intervenit polițiștii.

Deocamdată nu cunoaște dacă a fost rănită vreo persoană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram