/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

BMW anunţă patru noi modele plug-in hybrid din Seria 3 şi Seria 5

missing
29 ianuarie 2021, ora 13:00

BMW Seria 3 și BMW Seria 5 vor fi disponibile din luna martie în mai multe versiuni plug-in hybrid. Noutăţile, care sunt capabile să ruleze şi pe bază de energie electrică, vor fi mai accesibile pentru publicul larg pentru că sunt nişte variante incipiente, dar totuşi bazate pe a patra generaţie a tehnologiei eDrive.

Numai în Seria 3 vor exista deja patru modele PHEV din care să aleagă clienţii, dintre care trei vor fi disponibile și opțional cu BMW xDrive. Iar Seria 5 va cuprinde până la cinci modele care combină sportivitatea caracteristică, aptitudinea zilnică și de călătorie cu opțiunea de conducere locală fără emisii. Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi una dintre maşini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram