După ce mai bine de o zi mai multe drumuri au fost înzăpezite, reprezentanții Poliției Republicii Moldova anunță că la această oră toate traseele naționale și cele locale sunt deblocate, însă în continuare se circulă în condiții de iarnă. 

Potrivit informațiilor, transportul de mare tonaj și-a reluat deplasarea, iar traseele spre punctele vamale sunt accesibile toate.

Totuși, polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație.

Precizăm că în ultimele două zile, o mare parte din localitățile din Republica Moldova au fost sub cod portocaliu de condiții meteo complicate, fiind înregistrate ninsori puternice. Zeci de localități au rămas fără curent electric, drumurile au fost blocate. Tot în ultimele ore, zeci de mașini au rămas în troiene, fiind înregistrate și accidente rutiere din ninsorilor.

Mai mult, peste 60 de moldoveni au rămas blocat la punctele de trecere a frontieră, fiind cazați la PTF Palanca.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!