/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Toate traseele naționale și locale, deblocate. În continuare se circulă în condiții de iarnă

missing
29 ianuarie 2021, ora 18:22

După ce mai bine de o zi mai multe drumuri au fost înzăpezite, reprezentanții Poliției Republicii Moldova anunță că la această oră toate traseele naționale și cele locale sunt deblocate, însă în continuare se circulă în condiții de iarnă. 

Potrivit informațiilor, transportul de mare tonaj și-a reluat deplasarea, iar traseele spre punctele vamale sunt accesibile toate.

Totuși, polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație.

Precizăm că în ultimele două zile, o mare parte din localitățile din Republica Moldova au fost sub cod portocaliu de condiții meteo complicate, fiind înregistrate ninsori puternice. Zeci de localități au rămas fără curent electric, drumurile au fost blocate. Tot în ultimele ore, zeci de mașini au rămas în troiene, fiind înregistrate și accidente rutiere din ninsorilor.

Mai mult, peste 60 de moldoveni au rămas blocat la punctele de trecere a frontieră, fiind cazați la PTF Palanca.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram