/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Momentul când o maşină este scoasă de sub trei metri de zăpadă pe un drum din raionul Ştefan Vodă

missing
31 ianuarie 2021, ora 16:13

Ciclonul rece, care a trecut acum câteva ore peste Republica Moldova, a afectat cel mai puternic raioanele din centru-sud-est. Unii dintre voi la sigur au văzut aici pe blog, dar şi la buletinele de ştiri de la posturile tv, urmările ninsorii.

Pe alocuri a viscolit atât de mult şi puternic, încât s-au format troiene impresionant de mari de circa trei metri înălţime, unele care i-au făcut pe mai mulţi automobiliști pur şi simplu să-şi părăsească vehiculele şi să-şi caute un adăpost sau să meargă cu salvatorii înainte de a fi prea târziu. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram