Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

social

/UPDATE/ Noi detalii despre incidentul de la Grădina Zoologică. Angajatul a fost atacat de tigru în timp ce îi dădea mâncare

31 ianuarie 2021, ora 15:35
Distribuie:

Update: Angajatul Gradinei Zoologice din Chișinău a fost atacat de tigru în timp ce-i dădea mâncare. În urma incidentului, mamiferul nu a evadat din cușcă a declarat șeful serviciului de pază pentru reportera TV8 Diana Popa. 

„Bărbatul dădea mâncare la tigru și l-a zgâriat pe animal, iar mamiferul cel mai probabil în formă de joc l-a zgâriat în răspuns. Ulterior l-a fața locului a venit ambulanța și l-a preluat pe bărbat. Acum acesta se află sub supravegherea medicilor. Poliția a întocmit o anchetă și a plecat de la fața locului”, a comunicat reportera TV8.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a spus că oamenii legii au fost alertați în jurul orei 13:56.

Știrea inițială: Incident la Grădina Zoologică din Chișinău. Un angajat a fost atacat de către un tigru. Acum la fața locului se află un echipaj de poliție care cercetează toate circumstanțele.

Purtătoare de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arseni a confirmat că a fost internat un bărbat ce ar fi fost atacat de către mamifer. Poliția Capitalei deocamdată nu ne-a oferit informații despre acest caz.

Reportera TV8 Diana Popa, care se află la fața locului, a declarat că atât oamenii legii cât și administrația Gradinei Zoologice au refuzat să ofere informații.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram