Update: Angajatul Gradinei Zoologice din Chișinău a fost atacat de tigru în timp ce-i dădea mâncare. În urma incidentului, mamiferul nu a evadat din cușcă a declarat șeful serviciului de pază pentru reportera TV8 Diana Popa. 

„Bărbatul dădea mâncare la tigru și l-a zgâriat pe animal, iar mamiferul cel mai probabil în formă de joc l-a zgâriat în răspuns. Ulterior l-a fața locului a venit ambulanța și l-a preluat pe bărbat. Acum acesta se află sub supravegherea medicilor. Poliția a întocmit o anchetă și a plecat de la fața locului”, a comunicat reportera TV8.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a spus că oamenii legii au fost alertați în jurul orei 13:56.

Știrea inițială: Incident la Grădina Zoologică din Chișinău. Un angajat a fost atacat de către un tigru. Acum la fața locului se află un echipaj de poliție care cercetează toate circumstanțele.

Purtătoare de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arseni a confirmat că a fost internat un bărbat ce ar fi fost atacat de către mamifer. Poliția Capitalei deocamdată nu ne-a oferit informații despre acest caz.

Reportera TV8 Diana Popa, care se află la fața locului, a declarat că atât oamenii legii cât și administrația Gradinei Zoologice au refuzat să ofere informații.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!