/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cu un cuțit și un ciocan metalic. Doi frați din Hîncești au fost reținuți, după ce au snopit în bătăi doi bărbați

01 februarie 2021, ora 13:03

Doi frați au fost reținuți de polițiști, după ce au agresat doi bărbați cu un cuțit și un ciocan metalic, în centrul satului Bujor, raionul Hîncești. Din cauza traumelor primite, una dintre victime a fost internată în stare gravă la spital. Un alt bărbat se află tratează la domiciliu. 

Poliția a fost alertată pe 30 ianuarie în jurul orei 02:22. O persoană a comunicat că pe o stradă din satul Bujor mai multe persoane se îmbrâncesc.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că mai mulți bărbați s-au luat la pumni, iar doi dintre aceștia, de 31 și 28 de ani, au avut nevoie de ajutor medical, fiind transportați la Spitalul Raional Hîncești. Tinerii care s-au îmbrâncit sunt din localitățile Bujor și Mingir din raionul Hîncești.

Din spusele martorilor, la bătaie au participat și doi frați, de 22 și 20 de ani, locuitori ai satului Mingir, care în timpul îmbrâncelilor au fost văzuți în mână cu un cuțit și un ciocan metalic. Cei doi au fost reținuți și sunt cercetați penal.

În prezent, tânărul de 28 de ani se află în secția de reanimare al Spitalului de Urgență din Chișinău, starea lui fiind gravă, dar stabilă. După acordarea ajutorului medical, bărbatul de 31 de ani se tratează la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram