/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/Horoscop 2 februarie/ Fecioarele trebuie să-și asculte inima

missing
02 februarie 2021, ora 06:42

Horoscop Berbec – 2 februarie 2021: Ai acces la altfel de informații, din alte surse sau din surse mai puțin obișnuite. Orice ar fi, îți va prinde bine să afli și altceva, alte abordări, soluții, idei care pot deveni salvatoare.

Horoscop Taur – 2 februarie 2021: Ești mai dispus să asculți ce au de spus cei din jur, ca și cum abia acum ți-ai fi regăsit răbdarea cu care i-ai obișnuit pe ceilalți și care îți este de mare folos întotdeauna.

Horoscop Gemeni – 2 februarie 2021: Este posibil să încurajezi inițiativele care pot să-ți facă ziua mai senină, să lași de la tine, ca să se ajungă mai ușor la bună înțelegere și atmosfera din jurul tău să fie pozitivă.

Horoscop Rac – 2 februarie 2021: Motivele de neliniște nu dispar, dar apare ceva mai important decât ele și anume dorința ta de a trăi frumos, de a face ceva concret pentru ca viața ta să fie mai bună.

Horoscop Leu – 2 februarie 2021: Ai parte de o mai mare libertate de alegere a atitudinilor potrivite în fiecare situație și de aceea vei fi mai darnic și cu vorbele și cu faptele bune, bineînțeles.

Horoscop Fecioară – 2 februarie 2021: Este important, pentru tine, să îți asculți inima, să fii împăcat cu deciziile pe care te pregătești de mai mult timp să le iei. Dacă ești împăcat, celelalte vor veni de la sine.

Horoscop Balanță – 2 februarie 2021: Îți revine cheful de vorbă, dar cei care te cunosc, vor ști că nu ești cu adevărat disponibil, emoțional vorbind. E nevoie de un strop de generozitate, ca să ajungi și la acel stadiu.

Horoscop Scorpion – 2 februarie 2021: Afli mai mult decât ți-ai fi dorit din conversațiile pe care le vei avea astăzi, în mare taină, cu cei din familie. Ceea ce te supără poate fi din cauza unor planuri care nu se mai pot realiza.

Horoscop Săgetător – 2 februarie 2021: Ai posibilitatea de a folosi cunoștințe la care nu ai mai apelat de mult timp, pentru a le face viața mai frumoasă, chiar și cu foarte puțin, celor din preajma ta.

Horoscop Capricorn – 2 februarie 2021: Poate că te va deranja sporovăiala continuă din jurul tău, mai ales la serviciu, dar ar fi bine să te implici și tu, poate contribui cu o idee, două, mai profunde și mai la obiect.

Horoscop Vărsător – 2 februarie 2021: Ai mai mult curaj, te simți mai bine în propria piele și se vede acest lucru. Ar fi bine să folosești acest context, ceva mai favorabil, pentru a remedia, ce se mai poate, în relațiile importante.

Horoscop Pești – 2 februarie 2021: Felul în care îți vezi viitorul îți influențează foarte mult deciziile din prezent. Nu ar fi o problemă, decât dacă viitorul se va dovedi a fi cu totul altfel decât l-ai planificat tu.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram