Un diplomat din cadrul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, împreună cu soția sa, ar fi încercat să scoată ilegal din R. Moldova peste 60 mii dolari SUA. Cazul a avut loc duminica, 31 ianuarie. Informația a fost confirmată pentru Tv8.md de către ofițera de presă a Serviciului Vamal, Olesea Pușcașu.

„Serviciul Vamal confirmă că cazul a avut loc la data de 31 ianuarie, la postul vamal Aeroport și că acest caz este examinat în continuare de către Serviciul Vamal. Conform convențiilor internaționale nu au voie să fie reținuți, dar din câte cunoaștem, ei nu au reușit la zbor”, a declarat pentru tv8.md Olesea Pușcașu.

Cazul este în continuare cercetat de oamenii legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!