/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Câte amenzi s-au dat în 2020 participanților la traficul rutier şi câţi bani s-au adunat în buget din plata lor

missing
03 februarie 2021, ora 12:30

Amenzile au curs gârlă şi în 2020, chiar dacă au fost restricţii de circulaţie şi timp de câteva săptămâni o bună parte din moldovenii cu permise de conducere nu au ieşit mai departe decât spre cel mai apropiat magazin. Pandemia şi-a spus cuvântul, însă nici asta nu i-a oprit pe unii în a încălca legea.

În cadrul activităților de aplicare a legii, pe parcursul anului 2020, de către efectivul Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost constatate 210.586 contravenții pe domeniul încălcării prevederilor Regulamentului circulației rutiere (198.263 în 2019). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram