Război în Ucraina, ziua 459: Cel mai masiv atac asupra Kievului și număr record de drone doborâte

Circulația trenurilor locale de pasageri din Republica Moldova, suspendată din 12 februarie

03 februarie 2021, ora 14:01

Circulația trenurilor locale și suburbane de pasageri va fi suspendată din 12 februarie curent. Subiectul a fost dezbătut în cadrul ședinței parlamentare Comisiei Economie, Bugete și Finanțe, care s-a desfășurat astăzi.

„Noi am menționat că acestea sunt doar pierderile întreprinderii. Nimeni nu ne finanțează, sunt doar cheltuieli pentru întreprindere. Aceste trenuri sunt învechite și prezintă pericol pentru pasageri, aș spune și în acest. Acum vine ora de vară, ele încep să se aprindă și sunt un pericol pentru pasageri”, a declarat reprezentantul CFM, care a participat la ședința parlamentară.

Reprezentantul CFM, prezent la ședința parlamentară, a precizat că 70 la sută din pasageri sunt angajați ai întreprinderii.

Potrivit Biroului Național de Statistică, în perioada ianuarie-octombrie 2020, numărul de pasageri transportați în transportul feroviar s-a redus cu 41,3%.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram