/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ședința de judecată planificată pentru astăzi în dosarul lui Ilan Șor nu a avut loc. Motivul

missing
03 februarie 2021, ora 14:53

Nici ședința de astăzi în dosarul liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor, nu a avut loc, la fel ca și alte zeci care au fost amânate din diferite motive.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina Curții de Apel de la Cahul, ședința de astăzi a fost amânată, pentru că nu a fost încă examinată o cerere de recuzare.

Și pe data de 27 ianuarie a fost fost amânată o ședință de judecată în dosarul lui Șor.

Dosarul lui Ilan Șor se află pe rol la Curtea de Apel Cahul din septembrie 2018. Mai mulți judecători de la Curtea de Apel Chișinău au invocat anterior diferite motive pentru a se abține de la examinarea dosarului. De atunci au fost amânate zeci de ședință de judecată.

Acesta a fost condamnat în iunie 2017 la şapte ani și șase luni de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis, pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari în dosarele creditelor neperformante acordate în 2014 de Banca de Economii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram