/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Blănuță, un nou gol. Fotbalistul moldovean marchează în două etape consecutive, în Italia

missing
03 februarie 2021, ora 11:15

Din ce în ce mai bine. Fotbalistul moldovean, Vlad Blănuță, marchează în al doilea meci consecutiv, în Italia. Contactat de echipa noastră, atacatul de 19 ani ne-a spus că este în stare fizică și morală bună.

După golul marcat în etapa trecută, contra lui Salernitana, Vlad Blănuță a înscris și contra Reginei, ajutând-o pe Pescara să obțină un egal important.

VLAD BLĂNUȚĂ, JUCĂTOR, PESCARA PRIMAVERA: „Mă simt mult mai bine, mai încrezut în mine. Golurile îmi dau încredere în mine foarte mare. Doar marcând, jocul vine de la sine și încep să joc mai bine”.

Până acum, Vlad a demonstrat că, pe lângă goluri pentru Primavera, mai poate reprezenta și echipa de seniori. Acum o lună, într-o partidă contra lui Virtus Entella acesta a devenit primul moldovean din istoria Seriei B.

VLAD BLĂNUȚĂ, JUCĂTOR, PESCARA PRIMAVERA: „Când am auzit că voi intra 45 de minute, am fost un pic șocat, dar după, mi-am revenit. Și mi-am spus că trebuie să dau totul din mine și să arăt că merit să fiu la prima echipă”.

Vlad Blănuță este un atacant central în vârstă de 19 ani, originar din raionul Hâncești. Acesta se află sub contract cu Pescara din iulie 2019.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram