/VIDEO/ Cristi Obadă ne-a povestit despre cum a urmărit meciurile echipei naționale și despre recuperarea sa

missing
04 februarie 2021, ora 07:00

Marele absent de la partidele cu Grecia și Slovacia a fost Cristian Obadă, care a lipsit din cauza accidentărilor. Jucătorul ne-a povestit despre cum a urmărit meciurile echipei naționalei, de la distanță, și despre aecea cât va mai dura recuperarea sa.

Vestea despre accidentarea lui Cristi Obadă a fost una tristă pentru toți. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria futsalului nostru nu a putut să-i ajute pe tricolori, din cauza unei fracturi de gleznă la piciorul drept. Chiar și așa, Cristi a urmărit cele două meciuri, în fața micului ecran.

CRISTIAN OBADĂ, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „După părerea mea, au fost două meciuri foarte bune, făcute de băieții noștri. Și îmi pare foarte, foarte rău că nu pot să-i ajut cu nimic. E foarte greu să te uiți dintr-o parte cum joacă și să știi că nu poți ajuta cu nimic echipa.”

Cristi crede că cel mai probabil nu va putea reveni pe teren, înainte de dubla contra azerilor. În schimb, speră să fie recuperat complet pentru duelurile din retur: cu Grecia și Slovacia.

CRISTIAN OBADĂ, JUCĂTOR, SELECȚIONATĂ: „La moment, trebuie să mai stau încă trei săptămâni în ghips. După aia, trebuie să încep recuperarea. Mult depinde de recuperare. Medicii zic că e normal și că într-o lună, două luni maximum, ar trebui să mă recuperez. Dar, sper cât mai curând să ajut echipa.”

VLADIMIR VUSATÎI, SELECȚIONERUL REPUBLICII MOLDOVA: „Evident, dacă era Obadă, ne era mai ușor. Dar, nimic de făcut. Îi dorim însănătoșire grabnică, întâi de toate, transmiteți-i asta. Îl așteptăm. Și băieții pregătesc surprize pentru el.”

Cristi Obadă este un jucător de futsal, în vârstă de 28 de ani, care pe lângă naționala Republicii Moldova, mai reprezintă și clubul românesc Autobergamo Deva.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram