Accident pe traseul Chișinău – Leușeni, în apropiere de satul Căpriana din raionul Strășeni. Potrivit imaginilor postate pe o rețea socială, un microbuz și un automobil au derapat de pe traseu din cauza carosabilului umed.  

Solicitat telefonic de tv8.md, Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului general al Poliției (IGP) ne-a declarat că accidentul a avut loc la km 69 al traseului Chișinău-Leușeni.

În curbă un automobil de marcă Mercedes, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.

Totodată, în aceeași curbă, un alt automobil de marcă Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, a derapat de pe traseu.

În automobil, în calitate de pasageri se aflau un băiat în vârstă de șase ani și o fată în vârstă de 12 ani, care au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni.

Foto: IGP/Mariana Bețivu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!