/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/UPDATE VIDEO/ Accident pe traseul Chișinău-Leușeni. Un microbuz și un automobil au derapat de pe traseu

missing
05 februarie 2021, ora 15:14

Accident pe traseul Chișinău – Leușeni, în apropiere de satul Căpriana din raionul Strășeni. Potrivit imaginilor postate pe o rețea socială, un microbuz și un automobil au derapat de pe traseu din cauza carosabilului umed.  

Solicitat telefonic de tv8.md, Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului general al Poliției (IGP) ne-a declarat că accidentul a avut loc la km 69 al traseului Chișinău-Leușeni.

În curbă un automobil de marcă Mercedes, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.

Totodată, în aceeași curbă, un alt automobil de marcă Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, a derapat de pe traseu.

În automobil, în calitate de pasageri se aflau un băiat în vârstă de șase ani și o fată în vârstă de 12 ani, care au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni.

Foto: IGP/Mariana Bețivu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram