/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Schimb de replici între două primărițe live la o ședință: „Lepăd primăria dacă am să am atâtea diamante”

missing
05 februarie 2021, ora 16:20

Primărița din Colonița și cea din Budești au făcut un schimb de glume și replici amuzante într-o ședință a municipalității cu toți primarii din suburbiile Capitalei. Discuția dintre cele două, în care s-a regăsit și expresiile „lepăd primăria dacă am să am atâtea diamante” și un „sac cu bani” a fost transmisă live pe pagina oficială a Primăriei Chișinău. Conversația dintre cele două a fost întreruptă de intervenția viceprimarului Ilie Ceban, care a atenționat că ședința este live și să fie atente la declarații.

„Cum dispoziția”, a întrebat-o Nina Costiuc pe Angela Zaporojan.

„Acuși o să ne dea un sac de ruble, așa că dispoziția e bună”, i-a răspuns primărița de Colonița.

„Stimați colegi, vreau să vă anunț că suntem online, se difuzează pe Facebook. De aceea vă rog să fim atenți în declarații”, a intervenit viceprimarul capitalei Ilie Ceban.

Discuția integrală poate fi audiată mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram