Primărița din Colonița și cea din Budești au făcut un schimb de glume și replici amuzante într-o ședință a municipalității cu toți primarii din suburbiile Capitalei. Discuția dintre cele două, în care s-a regăsit și expresiile „lepăd primăria dacă am să am atâtea diamante” și un „sac cu bani” a fost transmisă live pe pagina oficială a Primăriei Chișinău. Conversația dintre cele două a fost întreruptă de intervenția viceprimarului Ilie Ceban, care a atenționat că ședința este live și să fie atente la declarații.

„Cum dispoziția”, a întrebat-o Nina Costiuc pe Angela Zaporojan.

„Acuși o să ne dea un sac de ruble, așa că dispoziția e bună”, i-a răspuns primărița de Colonița.

„Stimați colegi, vreau să vă anunț că suntem online, se difuzează pe Facebook. De aceea vă rog să fim atenți în declarații”, a intervenit viceprimarul capitalei Ilie Ceban.

Discuția integrală poate fi audiată mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!