/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Doi ofițeri SIS, prinși beți în timp ce se deplasau cu o mașină prin Capitală. A fost inițiată o anchetă

missing
06 februarie 2021, ora 13:15

Doi ofițeri SIS au fost prinși beți în timp ce se deplasau cu o mașină pe una din străzile Capitalei. Unul dintre angajații Serviciului de Informații și Securitate era la volanul automobilului.

În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu, iar cei doi riscă să fie chiar demiși.

„Serviciul a inițiat o investigație internă asupra cazului menționat, iar vinovații vor fi sancționați dur, până la eliberare din funcție. Anterior, SIS a atenționat angajații asupra unei politici de zero toleranță față de orice încălcări ale cadrului normativ în vigoare și acțiuni care aduc prejudiciu si atingere imaginii instituţionale, precum şi discreditează statutul de ofiţer de informaţii”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Informații și Securitate, Daniela Mînzat, pentru tv8.md.

„Urmare a incidentului, Serviciul va întreprinde o serie de măsuri de eradicare a acţiunilor de acest gen, asigurând realizarea unei politici de cadre cu respectarea strictă a legislației în vigoare și a normelor codului deontologic al ofiţerului de informaţii şi securitate”, a mai adăugat Daniela Mînzat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram