/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Cum se circulă pe străzile din Capitală la această oră. Sunt abateri de la programul transportului public

missing
06 februarie 2021, ora 10:05

Străzile Capitalei și curțile blocurile au fost acoperite din nou de zăpadă. Și la această oră, în Chișinău continuă să cadă ninsori, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

„Transportul public circulă pe toate traseele, dar greu, cu viteza adaptată. Cu toate că se lucrează, unele zone rămân neacoperite deoarece ninge continuu. Rog toți locuitorii Capitalei să fie atenți la drum”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş, în contextul condițiilor meteo. Transportul public circulă pe toate rutele municipale, cu abateri de la program, pe cursele spre localitățile suburbane și drumurile în pantă, conform unei zile de odihnă, linie au fost emise 255 troleibuze şi 68 autobuze.

Potrivit informațiilor, Î.M. Regia „Exdrupo” a început intervenția la deszăpezire, de la ora 23:00, cu 30 de utilaje, fiind împrăștiați 387 metri cubi de material antiderapant și 25 tone sare.  În același timp, Regia locativ-comunală a început lucrul de la ora 03:00, cu 46 de utilaje cu perie și lamă, fiind împrăștiate 36 tone de material antiderapant. Iar 400 angajații ai întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ sunt antrenați de la ora 05:00 la deszăpezirea în stațiile de așteptare pe trecerile de pietoni, la platformele de gunoi și pe căile de acces spre instituțiile de menire sociale.

De asemenea, Î.M. Asociația de gospodărire a spațiilor verzi a început intervenția de la ora 05:00, cu utilaje mecanizate în parcuri, scuaruri și alei, fiind împrăștiate material antiderapant și soluție lichidă.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram