/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Atenție mare la drum! Pe traseele naționale se va menține ghețușul. Cum se circulă în țară

missing
08 februarie 2021, ora 10:48

Pe traseele naționale din țară se circulă în condiții de iarnă. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, până la ora 12:00 pe arii extinse se va forma polei, pe drumuri se va menține ghețuș. În vederea condițiilor meteo complicate, a fost emisă o nouă avertizare de cod galben.

„În noaptea din 7 spre 8 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță, izolat ceață, pe mai multe sectoare de drum s-a format polei, starea părții carosabile fiind lunecoasă, pe alocuri înzăpezită. În acest interval de timp, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe drumurile publice naționale din toate regiunile republicii lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în zona de Nord au fost efectuate și lucrări de deszăpezire cu utilizarea în întregul proces tehnologic a 193 de utilaje speciale și antrenarea a 313 muncitori rutieri”, spun reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor.

La ora actuală, sunt continuate lucrările de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă. Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Foto: ASD

Foto: ASD

Foto: ASD

Foto: ASD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram