/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Bătaie la Ciocana. Mai multe adolescente de 13 ani au izbit o colegă în plină stradă și au postat totul pe rețelele sociale

missing
08 februarie 2021, ora 10:32

Bătaie în plină stradă în sectorul Ciocana al Capitalei. Mai multe adolescente au izbit violent o colegă. Cazul a avut loc în preajma școlii „Petru Zadnipru”. Imaginile au ajuns pe rețelele sociale. 

Potrivit internauților, victima a fost internată în spital cu traume cranio-cerebrale, după ce a fost izbită și obligată să stea în genunchi și să sărute mâinile atacatoarelor. Poliția s-a autosesizat pe acest caz. Adolescentele au 13 ani.

„În urma imaginilor video ne-am autosesizat. Oamenii legii urmează sa întreprindă toate măsurile pentru a identifica atât persoanele din imagine cât și unde s-a întâmplat cazul dat”, a comunicat ofițera de presă a Poliției Capitalei Natalia Stati.

În acest moment se stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului. Pe acest caz a fost inițiată anchetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram