/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Trotuarele, ca patinoarele. Zeci de persoane au ajuns la spital cu luxații. Oameni spun că trotuarele nu sunt curățate

missing
08 februarie 2021, ora 21:50

Gheața de pe drumuri face victime. În jur de 100 de persoane s-au adresat, astăzi, după ajutor, la spitalul de urgență, cu luxații sau fracturi din cauza poleiului de pe drum. Oamenii ne-au spus că este foarte periculos să mergi pe trotuare, deoarece nu se împrăștie anti-derapant.

Pietonii spun că fac fiecare pas cu frica de a aluneca. Această doamnă a fost adusă la urgență, după ce aseară a alunecat pe gheață. Peste noapte, durerile au devenit insuportabile. Așa a înțeles că nu e de glumă și că trebuie să fie examinată de un medic. Așa că, de dimineață, a chemat ambulanța.

Acest domn a venit și el la spital cu o luxație la picior. Doar că el nu a căzut pe trotuar, dar a suferit un accident la săniuș.

Pietonii spun că niciun trotuar din oraș nu este practicabil. Unii dinte spun că se simt mai în siguranță, atunci când merg printre mașini, deoarece pe stradă nu este la fel de lunecos ca pe trotuare.

Alți oameni consideră, însă, că nimic ieșit din comun nu s-a întâmplat. Potrivit lor, iarna își are specificul ei, iar oamenii trebuie să fie mai prudenți și să se adapteze.

La Spitalul de Urgență din Chișinău numărul persoanelor care au fost aduse cu luxații s-a mărit de aproximativ 5 ori în comparație cu o zi în care nu este ghețuș.

DORINA ARSENIE, OFIȚERĂ DE PRESĂ, SPITALUL DE  URGENȚĂ:La Institutul de Medicină Urgentă s-au adresat în jur de 85 de persoane. O parte dinte ei, bineînțeles, au necesitat spitalizare, dar, spre bucuria noastră și a lor, cei mai mulți nu au necesitat o intervenție chirurgicală.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram