Un călător a fost salvat astăzi aproape miraculos din fața metroului din București. Călătorul a ajuns pe linia de metrou din motive încă neclare. Din imaginile video apărute în mediul online se vede cum alți călători au reușit să-l tragă din fața ramei care intra chiar în acel moment cu viteză în stația Dristor. O fracțiune de secundă a lipsit până să se producă un accident cu urmări grave.

„Așa cum vedeți în imaginile pe care un angajat Metrorex le-a filmat de pe un ecran. Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou”, se arată în comunicatul Metrorex.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!