/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Examinarea programului guvernamental al Nataliei Gavrilița: Deputații din Platforma „Pentru Moldova” au părăsit ședința Parlamentului

missing
11 februarie 2021, ora 10:36

Deputații din Platforma „Pentru Moldova” au părăsit ședința Parlamentului, înainte de a fi prezentat programul candidatei la funcția de prim-ministră, Natalia Gavrilița. 

„Noi deputații Pentru Moldova și fractiunea parlamentară Șor vă spunem din start că nu vom asista la acest circ de prost scurt, deoarece mereu am dat dovadă de responsabilitate și atitudine și stimăm cetățenii Republicii Moldova prin fapte concrete”, a spus deputata Violeta Ivanov.


Din echipa propusă de Natalia Gavrilița fac parte Viorel Cibotaru, viceprim-ministru pentru Reintegrare, Rozalina Albu, ministrul Finanțelor, Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, Ion Luca, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Anatolie Nosatîi, ministrul Apărării, Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Spînu, ministrul Economiei și Infrastructurii și Anatolie Topală, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram