/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

Tânărul de 18 ani, care şi-a ucis iubita într-un apartament din Capitală, a fost găsit fără suflare în penitenciar

missing
11 februarie 2021, ora 15:05

Tânărul de 18 ani, condamnat pentru că şi-a ucis iubita cu sânge rece toamna trecută, într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei, a fost găsit fără suflare în celula sa din Penitenciarul 13.

Informația ne-a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Administrației Naționale a Penitenciarelor, Lilia Guțan, care a menţionat că deținutul a fost găsit miercuri, 10 februarie, în jurul orei 17:00, de către gardieni. Preliminar, acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

Reprezentanții penitenciarului au inițiat o anchetă internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Amintim că, o fată în vârstă de 16 ani a fost găsită moartă într-un apartament din cartierul Telecentru din Capitală.

Inițial, minora a fost anunțată ca fiind dispărută de câteva zile. Ulerior, corpul neînsufețit al fetei a fost găsit într-un apartament din Capitală. Aceasta a fost înjunghiată cu un cuțit de băiatul în vârstă de 18 ani care era iubitul fetei. Potrivit procurorilor, tânărul şi-ar fi ucis iubita din gelozie.

Într-un moment de furie, băiatul a înjunghiat-o pe tânără în abdomen cu un cuţit de bucătărie. Apoi fata a fost lăsată să zacă în apartamentul pe care îl închiria prietenul ei în cartierul Telecentru. Băiatul a fost condamnat la 13 ani și șase luni de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram