Candidata la funcția de prim-ministră, Natalia Gavrilița, a declarat înainte de ședința Parlamentului că împreună cu echipa sa „au venit să facă un pas ferm spre alegerile parlamentare anticipate.” 

Natalia Gavrilița, candidata la funcția de prim-ministră: „Am venit aici cu un program puternic, cu o echipă foarte puternică, cu un program anticorupție, un program cu susținere pentru cetățeni. Am venit să facem un pas ferm spre anticipate.”

Mihai Popșoi: „Oferim un guvern serios și profesionist, dar mergem spre anticipate.”

Parlamentul Republicii Moldova s-a întrunit în ședință plenară, în cadrul căreia urmează a fi examinat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

Candidata la funcția de prim-ministră, Natalia Gavrilița, vine astăzi în Parlament să-și prezinte programul guvernamental și echipa.

Din echipa propusă de Natalia Gavrilița fac parte Viorel Cibotaru, viceprim-ministru pentru Reintegrare, Rozalina Albu, ministrul Finanțelor, Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, Ion Luca, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Anatolie Nosatîi, ministrul Apărării, Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Spînu, ministrul Economiei și Infrastructurii și Anatolie Topală, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!