/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Update. Noi detalii despre accidentul în care o mașină s-a răsturnat. Cinci oameni, dintre care patru copii, la spital

missing
12 februarie 2021, ora 19:49

Update 19:48// În urma accidentului cu implicarea unei ambulanțe, cinci oameni, printre care patru copii cu vârstele cuprinse între patru și zece ani, au fost răniți.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs pe strada Grenoble la intersecție cu strada Costiujeni. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

****

Un accident grav s-a produs cu puțin timp în urmă pe o stradă din Capitală. Un automobil s-a răsturnat, iar o ambulanță a fost avariată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram