/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ O fată de zece ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o „Dacia” la Bălți

missing
13 februarie 2021, ora 09:56

Un accident rutier s-a produs în noaptea de 12 februarie în orașul Bălți. O fată de zece ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină. Informația a fost oferită de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov. 

Poliția a fost sesizată aproximativ în jurul orelor 21:30. O persoană a spus că pe strada Decebal la intersecție cu strada Victoriei un bărbat de 69 de ani în timp ce conducea un automobil de model „Nissan Primera” a virat la stânga la culoarea roșie a semaforului și s-a ciocnit cu o mașină de model „Dacia Sandero”, care în urma impactului a derapat și a tamponat fata de zece ani din municipiul Bălți.

În urma accidentului, minora a fost preluată de ambulanță. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Foto: IP Bălți

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram