/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Crimă în Anenii Noi. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția

missing
15 februarie 2021, ora 11:26

O crimă a avut loc în dimineața de 15 februarie în satul Cobusca Veche, raionul Anenii Noi. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția din gelozie. Femeia va fi petrecută pe ultimul drum de către cei doi copii ai săi.

Poliția a fost alertată în jurul orei 7:15. O persoană a spus că un bărbat de 62 de ani și-a bătut soția de 55 de ani. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că individul a înjunghiat-o pe femeie, iar din cauza rănilor cu care s-a ales, ultima a decedat.

Conflictul între cei doi a pornit din cauza geloziei. Ei au doi copii, ambii sunt maturi și locuiesc separat de părinți. Fiica este peste hotare, iar fiul la Chișinău.

Suspectul este veteran de război. El a participat în conflictul de pe Nistru în 1992 și este la evidență la medic cu diagnoza – epilepsie gradul II. Oamenii legii spun că la evidența Inspectoratului de Poliție Anenii Noi acesta nu se afla ca agresor familiar.

Informații sau petiții privind careva conflicte în familia respectivă nu au fost înregistrate pe parcursul anului curent și al anului 2020. În acest context a fost pornit un dosar penal, iar bănuitul a fost reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram