Război în Ucraina, ziua 458: Primii pași ai contraofensivei și sancțiuni UE. Zalujnîi: „E timpul să întoarcem ce ne aparține”

/DOC/ După ce a fost prelungită starea de urgență, numărul pasagerilor în transportul public va fi redus cu 50 la sută

16 februarie 2021, ora 10:00

O dată cu noile restricții intrate în vigoare privind situația pandemică și numărul de cazuri COVID-19 înregistrate în ultimele zile, și transportul public național și cel municipal este suspus unor noi restricții.

Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a anunțat limitarea numărului de persoane în transportul feroviar și rutier raional, municipal și național. Potrivit CNESP, care a prelungit starea de urgență până pe 15 aprilie curent, capacitatea transportului public va fi redusă la 50% . Prin urmare, șoferii vor putea îmbarca doar jumătate din numărul total de pasageri.

Aceste restricții sunt pentru transportul feroviar, național, raional și municipal și vor fi valabile până la 15 aprilie curent.

Amintim că, luni, 15 februarie, starea de urgenţă în sănătate publică în Republica Moldova a fost prelungită  până în data de 15 aprilie 2021.

Vedeți mai jos decizia CNESP: 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram