O dată cu noile restricții intrate în vigoare privind situația pandemică și numărul de cazuri COVID-19 înregistrate în ultimele zile, și transportul public național și cel municipal este suspus unor noi restricții.

Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a anunțat limitarea numărului de persoane în transportul feroviar și rutier raional, municipal și național. Potrivit CNESP, care a prelungit starea de urgență până pe 15 aprilie curent, capacitatea transportului public va fi redusă la 50% . Prin urmare, șoferii vor putea îmbarca doar jumătate din numărul total de pasageri.

Aceste restricții sunt pentru transportul feroviar, național, raional și municipal și vor fi valabile până la 15 aprilie curent.

Amintim că, luni, 15 februarie, starea de urgenţă în sănătate publică în Republica Moldova a fost prelungită  până în data de 15 aprilie 2021.

Vedeți mai jos decizia CNESP: 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!