/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/FOTO/ O porțiune a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor”, distrusă. Primăria cere poliției să identifice făptașii

missing
16 februarie 2021, ora 11:59

O porțiune a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor” a fost distrusă de persoane necunoscute. În aceste condiții, edilul capitalei, Ion Ceban, a solicitat poliției identificarea persoanelor care au vandalizat bunurile publice.

„Nu contează cine sunt: minori, fete, băieți și nici dacă au comis infracțiunile cu voie sau fără de voie. Cine se face vinovat – să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea. Eroii zilei de astăzi. Pe alocuri asemenea lucruri ne caracterizează, din păcate. Iar după aceasta ne indignăm că lucrurile nu arată tocmai bine. Este deja a doua oară când este distrusă o porțiune a havuzului, alături de bănci, felinare, terenuri de joacă și de sport”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Obiectivul vandalizat din Parcul „La Izvor” urmează să fie restaurat.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram