/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un deputat socialist a fost inclus în lista inamicilor a țării vecine, drept „propagandist antiucrainean”

16 februarie 2021, ora 20:15

„Complice al ocupanților ruși” și „propagandist antiucrainean”, acestea sunt doar unele dintre acuzațiile care se incriminează deputatului socialist Bogdan Țîrdea, legislatorul fiind inclus în lista inamicilor securității naționale a Ucrainei.

În baza de date a platformei „Mirotvoreț”, înființată de Centrul de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale a țării vecine, alesul poporului mai este acuzat de „răspândirea propagandei Kremlinului”, „participarea la evenimente de propagandă informațională din Rusia” și „manipularea informațiilor”.

Ulterior, Bogdan Țîrdea a venit cu o reacție pe o rețea socială.

„Domnilor, tratați problemele voastre interioare și nu le atribuiți altora. Nu eu am ruinat Ucraina, am vândut toate întreprinderile profitabile, v-am distrus industria auto și producția de avioane, ci politicienii voștri … și dumneavoastră.

De aceea, vă recomand, domnilor, să căutați prieteni, nu dușmani ai Ucrainei. Acest lucru va fi mult mai eficient în rezolvarea problemelor”, a scris alesul poporului pe o rețea socială.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram