/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Pe unele trasee din țară s-a format lunecuș. Cum se circulă la această oră pe drumurile naționale

missing
17 februarie 2021, ora 09:25

Iarna continuă să pună stăpânire pe Republica Moldova. Pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, iar pe unele sectoare de drum s-a format lunecuș.

În ultimele zile, drumarii au executat pe toate traseele publice naționale lucrări de patrulare, în centrul țării au desfășurat și lucrări de combatere a lunecușului.

Potrivit informațiilor, în procesul tehnologic au fost utilizate nouă utilaje speciale și antrenați 17 muncitori rutieri. La moment, circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă.

Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

Dacă se află în situații de risc, participanții la trafic sunt îndemnați să apele la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram