/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ultima oră. Directorul adjunct al ANP, Serghei Demcenco, în arest pentru 15 zile

missing
17 februarie 2021, ora 16:05

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a admis parțial demersul procurorilor PCCOCS, care au cerut mandat de arestare  pentru directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova. Astfel, Serghei Demcenco a fost plasat în arest preventiv pentru 15 zile. 

Procurorii PCCOCS au precizat că, după studierea încheierii judecătorești, urmează să determine necesitatea contestării la Curtea de Apel a termenului stabilit de plasare în arest preventiv.

Directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova,  Serghei Demcenco, a declarat că este nevinovat. 

Serghei Demcenco a fost reținut luni, 15 februarie, și este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale.

Acesta riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

/VIDEO/ „Nu am nicio implicare”. Directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor se declară nevinovat

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram