/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Încă un medic a decedat astăzi din cauza complicațiilor cauzate de virusul COVID-19

missing
18 februarie 2021, ora 18:56

Încă un medic a decedat din cauza complicațiilor cauzate de virusul COVID-19. Este vorba de Gheorghe Guzun, în vârstă de 61 de ani, medic chirurg la Spitalul Raional Florești. 

„IMSP Spitalul Raional Florești exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a d-lui Gheorghe Guzun, medic chirurg la Spitalul Raional Florești, care a decedat din cauza complicațiilor COVID-19. A fost un model de profesionalism și de responsabilitate, cosacrându-și întreaga viață sistemului național de sănătate și pacienților. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un necrolog al SR Florești.

De la începutul pandemiei, 85 de lucrători medicali au decedat din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram