Un adolescent de 17 ani a fost reținut, fiind suspectat de infracțiunile din această noapte din localitatea Caracui, raionul Hîncești, când a fost omor un bărbat și jefuite trei persoane. Polițiștii au menționat că acesta și-a recunoscut vina parțial.

Pe toate aceste infracțiuni au fost inițiate cauze penale în cadrul cărora vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și complicitatea altor persoane la săvârșirea infracțiunilor.

În noaptea trecută, la ora 02:30, poliția din Hîncești a fost sesizată de o femeie de 37 de ani din localitatea Caracui, care a spus că o persoană necunoscută a pătruns în locuința sa, având în mână un obiect ascuțit, a amenințat-o cu răfuială fizică și a cerut bani. Fiind speriată, femeia a scos din portmoneu aproximativ 600 de lei și i-a dat suspectului.

Victima a mai spus că individul, care a intrat în casa ei și a cerut bani, era un tânăr de aproximativ 16-17 ani, îmbrăcat în scurtă întunecată cu dungi reflectorizante.

Plecând de la fața locului în căutarea suspectului descris de victimă, polițiștii au observat într-o gospodărie poarta și ușa locuinței deschisă. Intrând în interior au depistat cadavrul unui bărbat de 44 de ani, cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului.

Ulterior, la serviciul de gardă al Inspectoratului de poliție Hîncești a mai parvenit un apel telefonic de la un bărbat de 52 de ani, care a comunicat, că în locuința tatălui său de 82 de ani a pătruns un tânăr, care l-a agresat fizic i-a cerut bani.

„Ajunși la fața locului polițiștii, din declarațiile bătrânului, au stabilit că acesta a fost agresat fizic, totodată fiindu-i aplicată o lovitură cu cuțitul în regiunea capului. Bătrânul a primit ajutor medical, viața acestuia fiind în afara pericolului. La fel, bătrânul a descris semnalmentele agresorului și hainele în care acesta era îmbrăcat, comunicând că îl cunoaște pe cel care a intrat în locuința sa”, au declarat inspectorii.

Aflați la domiciliul bărbatului de 82 de ani, polițiștii au primit un alt apel telefonic, pentru a se deplasa la domiciliul unei femei de 77 de ani, în domiciliul căreia a pătruns un tânăr, care a maltratat-o și, la fel, i-a cerut bani.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Pentru infracțiunile săvârșite, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!