/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Caz tragic în Ungheni. Un bărbat a fost găsit strangulat în propria grădină

missing
19 februarie 2021, ora 11:49

Un caz tragic a avut loc în această dimineață în satul Sculeni, raionul Ungheni. Un bărbat de 44 de ani a fost găsit strangulat de ramura unui copac din propria grădină. Oamenii legii au fost alertați de fratele decedatului. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii nu au depistat careva semne vizibile de moarte violentă pe corpul cadavrului. Soția decedatului a declarat că în seara zilei de 18 februarie a avut un conflict cu soțul său, care se afla în stare de ebrietate alcoolică.

„În cadrul aceluiași conflict, ultimul a agresat-o fizic, din care motiv ea a chemat poliția. Ulterior soțul a ieșit din casă și a părăsit domiciliul”, a comunicat ofițera de presă Cristina Vicol.

Cadavrul a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Fălești. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram