Un caz tragic a avut loc în această dimineață în satul Sculeni, raionul Ungheni. Un bărbat de 44 de ani a fost găsit strangulat de ramura unui copac din propria grădină. Oamenii legii au fost alertați de fratele decedatului. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii nu au depistat careva semne vizibile de moarte violentă pe corpul cadavrului. Soția decedatului a declarat că în seara zilei de 18 februarie a avut un conflict cu soțul său, care se afla în stare de ebrietate alcoolică.

„În cadrul aceluiași conflict, ultimul a agresat-o fizic, din care motiv ea a chemat poliția. Ulterior soțul a ieșit din casă și a părăsit domiciliul”, a comunicat ofițera de presă Cristina Vicol.

Cadavrul a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Fălești. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!