Autoritățile din Israel au decis sistarea zborurilor până la data de 6 martie 2021, iar Aeroportul Ben Gurion vă rămâne închis. Despre aceasta a anunțat Ambasada Republicii Moldova în Israel.

„În acest context, Ambasada Republicii Moldova s-a adresat către autoritățile competente din Israel pentru organizarea, cu titlu de excepție, a unui zbor charter efectuat de către compania Air Moldova, pe ruta Tel Aviv-Chișinău, la data de 23 februarie 2021”, se arată într-o notă informativă a Ambasadei.

Despre decizia autorităților israeliene Misiunea Diplomatică va informa suplimentar. Amintim că, Israel a anunțat noi reguli de călătorie pentru cetățenii R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!