/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ SPPS cere Primăriei să deschidă circulația pe strada Maria Cebotari

missing
19 februarie 2021, ora 08:10

Serviciul de Protecție și Pază de Stat insistă ca autoritățile municipale să deschidă circulația pe strada Maria Cebotari, în perimterul bulevardului Ștefan cel Mare și strada 31 August. Tot la solicitarea SPPS, în luna ianuarie, Primăria a decis redeschiderea integrală a străzii Sfatul Țării, în același perimetru. Responsabilii de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat susțin că deblocarea acestui traseu este extrem de necesară în scopul facilitării deplasării demnitarilor de stat și a delegațiilor străine.

“Solicităm să fie deschisă porțiunea de drum de pe strada Maria Cebotari din centrul capitalei. Insistăm pe deblocarea acestui tronson, deoarece punem în prim plan securitatea persoanelor protejate. Considerăm că, odată cu permiterea accesului transportului pe această stradă, va fi facilitată deplasarea demnitarilor și a delegațiilor oficiale și nu în ultimul rând va fi fluidizat traficul rutier.”

De aceiași părere sunt și oamenii, pe care i-am întâlnit astăzi în apropiere de sediul Parlamentului. Totuși, majoritatea sunt de părere că deschiderea străzii Maria Cebotari, în perimetrul Bulevardului Ștefan Cel Mare și strada 31 August, unde se află și o parcare cu plată, ar fluidiza traficul în zonă.

Am încercat să obținem un răspuns de la responsabilii Primăriei, însă deocamdată nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Anterior, SPPS a solicitat autorităților municipale să permită circulația pe strada Sfatul Țării, în perimetrul
Parlamentului. Pentru asta, serviciile municipale au demontat indicatoarele rutiere care restricționau circulația de pe strada Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Mitropolit Dosoftei, iar
semaforul de pe bulevardul central a fost repus în funcțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram