/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un autocar cu turiști moldoveni, implicat într-un grav accident în Egipt. Mai mulți oameni au fost răniți

missing
19 februarie 2021, ora 19:21

Un autocar cu turiști moldoveni a fost implicat într-un accident în Egipt. Accidentul ar fi avut loc în această dimineață, iar la fața locului au intervenit mai multe ambulanțe. 

Potrivit martorilor, mai multe persoane ar fi fost rănite.

„Era ora șapte când ni s-au verificat pașapoartele la zona de control și la un moment dat autocarul în care mă aflam a făcut cale întoarsă. Nouă nu ni s-a explicat nimic…ca peste vreo câteva minute să înțelegem că la vreo 20 km distanță de noi (tunel 85)s-a produs acest accident, iar autocarul nostru a venit să ia câțiva dintre turiști pentru a-și continua călătoria. Când am ajuns acolo erau deja mai multe ambulanțe și mașini ale poliției. Erau oameni răniți, câțiva dintre ei au fost preluați de ambulanțe. Doi soți aflați în acel autocar ne-au povestit că șoferul ar fi circulat cu viteză și ar fi adormit la volan. El ar fi fost aruncat prin parbriz în urma impactului”, a scris Veronica Purice pe pagina sa de Facebook.

MAEIE s-a autosesizat urmare a materialelor video publicate pe rețelele sociale și verifică cu autoritățile din Egipt circumstanțele în care s-a produs accidentul și gradul de implicare al cetățenilor moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram