Utramaratonul Rubicon 2021 continuă în forță, în cea de-a doua zi a competiției. Participanții au cucerit deja 300 de kilometri, iar topul celor zece sportivi care conduc arată în felul următor: Vasile Olari, Anatolie Baractari, Nichita Gruia, Alexandra Brinzari, Fiodor Evstigneev, Evghenii Pitica, Alexandru Untila, Denis Macovschii, Eugeniu Gutu și  Ion Dicusari.

Cursa va dura trei zile, iar participanții vor alerga o distanță de 504 km, de la sudul și până la nordul Moldovei, pe partea de vest a țării, trecând prin 12 raioane.

Startul competiției a fost dat ieri. În total, sportivii urmează să parcurgă o distanță de 504 km, de la sud la nord, trecând prin 12 raioane, punctul final fiind orașul Briceni. Cursa va dura 54 de ore și 42 de minute. Participanții aleargă în grupuri mici, pentru a putea păstra distanța socială, inclusiv noaptea.

Numele câștigătorilor și rezultatele se vor cunoaște luni, 22 februarie.

Ultramaraton Rubicon este cea mai lungă și cea mai dură cursă de alergare ce se organizează în Republica Moldova.

TV8 este partenerul media al evenimentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!