/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Polițiștii din regiunea transnistreană își distrează abonații de pe Tik Tok cu diverse filmulețe amuzante

missing
20 februarie 2021, ora 20:36

Mai nou, polițiștii nu doar aplică amenzi și mențin ordinea publică, dar și încearcă să devină populari pe rețelele de socializare. Angajații organelor de drept din regiunea transnistreană își distrează abonații de pe Tik Tok cu diverse filmulețe amuzante, care deja au câștigat sute de aprecieri și reacții pozitive. De regulă, protagoniștii sunt anume femeile polițiste, care au precizat că le fac în afara orelor de muncă.

Iar acest video a fost filmat în școala juridică de la Tiraspol, acolo unde tinerii cadeți au făcut o parodie a unei piese populare rusești.

Totuși, cel mai vizualizat clip video este cel în care două polițiste în uniformă s-au filmat cântând în mașină.

Nu este pentru prima dată când oamenii legii apar în filmulețe pe TikTok. De exemplu, în America, mai mulți polițiști s-au filmat cum fac diverse exerciții, cum utilizează echipamentul din dotare sau cum răspund la întrebările abonaților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram