Mai nou, polițiștii nu doar aplică amenzi și mențin ordinea publică, dar și încearcă să devină populari pe rețelele de socializare. Angajații organelor de drept din regiunea transnistreană își distrează abonații de pe Tik Tok cu diverse filmulețe amuzante, care deja au câștigat sute de aprecieri și reacții pozitive. De regulă, protagoniștii sunt anume femeile polițiste, care au precizat că le fac în afara orelor de muncă.

Iar acest video a fost filmat în școala juridică de la Tiraspol, acolo unde tinerii cadeți au făcut o parodie a unei piese populare rusești.

Totuși, cel mai vizualizat clip video este cel în care două polițiste în uniformă s-au filmat cântând în mașină.

Nu este pentru prima dată când oamenii legii apar în filmulețe pe TikTok. De exemplu, în America, mai mulți polițiști s-au filmat cum fac diverse exerciții, cum utilizează echipamentul din dotare sau cum răspund la întrebările abonaților.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!