Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că a finanţat toate sumele necesare pentru plata prestaţiilor cuvenite beneficiarilor în luna februarie, curent. Suma totală a prestaţiilor sociale este de 2030,2 mln. lei.

Astfel, potrivit CNAS, au fost expediate mijloace băneşti pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, alocaţii, indemnizaţiile adresate familiilor cu copii, indemnizaţiile de maternitate, compensaţii, ajutorul de şomaj, ajutorul social, ajutorul de deces,  etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia la care a fost deschis contul social sau salarial. Dacă beneficiarul nu este deţinător de card, banii pot fi primiți în orice oficiu poştal, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!