/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

CNAS anunță că finanţarea prestaţiilor sociale pentru luna februarie a fost finalizată

missing
21 februarie 2021, ora 14:25

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că a finanţat toate sumele necesare pentru plata prestaţiilor cuvenite beneficiarilor în luna februarie, curent. Suma totală a prestaţiilor sociale este de 2030,2 mln. lei.

Astfel, potrivit CNAS, au fost expediate mijloace băneşti pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, alocaţii, indemnizaţiile adresate familiilor cu copii, indemnizaţiile de maternitate, compensaţii, ajutorul de şomaj, ajutorul social, ajutorul de deces,  etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia la care a fost deschis contul social sau salarial. Dacă beneficiarul nu este deţinător de card, banii pot fi primiți în orice oficiu poştal, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram