/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O femeie din Sîngerei a fost găsită fără suflare în propria casă, în urma unui incendiu

missing
21 februarie 2021, ora 10:30

O femeie de 68 de ani a decedat în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de sâmbătă, 20 februarie, în orașul Sîngerei. Incendiul izbucnit în casa de locuit a victimei și a mistuit  două odăi.

La 20 februarie, ora 19:20, la dispeceratul Nord a parvenit informația precum că, în orașul Sîngerei, str. Milescu Spătaru 2, în casa de locuit s-a produs incendiu, în urma căruia au fost distruse bunurile material din 2 odăi, bucătărie, antreu și acoperișul. În timpul lichidării incendiului de către salvatori și pompieri a fost depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarei.

Cauza decesului persoanei, izbucnirii incendiului și prejudiciul material se stabilesc. Incendiul a fost lichidat de către efectivele gărzilor Unității salvatori și pompieri Sîngerei, DRCS-2 și a Serviciului intervenții operative Nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram