/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un medic din Edineț a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Mesajul de condoleanțe, transmis de MSMPS

missing
21 februarie 2021, ora 17:48

COVID-19 a mai luat viața unui medic. Este vorba despre Valentin Gladîș, în vârstă de 73 ani, care a activat în calitate de șef în cadrul secției de dermatovenerologie din cadrul Spitalul Raional Edineț.

Valentin Gladîș a activat timp de 51 de ani la Spitalul raional din Edineț în calitate de șef în secția de dermatovenerologie.

„Cu profund regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a lui Valentin Gladîș, în vârstă 73 ani, care a activat în calitate de șef secția dermatovenerologie din cadrul Spitalul Raional Edineț, până-n luna septembrie 2020. Dl Gladîș și-a dedicat 51 ani sistemului medical, fiind un medic competent, profesionist, un om cu suflet mare. Acesta a fost internat la data de 14 februarie, la Spitalul Raional Edineț. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei, 87 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram