/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Drum de acces, apeduc și canalizare. Cele mai întâlnite probleme ale locuitorilor din suburbiile Chișinăului

missing
22 februarie 2021, ora 16:31

Transport spre municipiul Chișinău (tur-retur), apeduct și canalizare, drum de acces spre suburbii și reparații în școli și grădinițe. Acestea sunt problemele cele mai întâlnite în suburbiile din Capitală, potrivit primarului general, Ion Ceban, care susține că în mai puțin de două zile de la lansarea site-ului suburbii.chisinau.md au votat peste trei mii de persoane. 

„Oamenii, în continuare, îşi doresc transport public din localitate şi retur din Chişinău, iar noi ca administraţie publică suntem obligaţi să ţinem cont de doleanțele oamenilor şi să le rezolvăm problemele stringente. Mai ales că majoritatea locuitorilor din suburbii şi membrii familiilor acestora vin zilnic la şcoală sau la muncă în Capitală”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Totodată, edilul îndeamnă locuitorii suburbiilor „să fie în continuare activi” şi să voteze până pe 7 martie. Haideţi împreună să dezvoltăm municipiul Chişinău!”

Din municipiul Chișinău fac parte 18 suburbii: Băcioi, Bubuieci, Budești, Ciorescu, Codru, Colonița, Condrița, Cricova, Cruzești, Durlești, Ghidighici, Grătiești, Sângera, Stăuceni, Tohatin, Trușeni, Vadul lui Vodă, Vatra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram