Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din Chișinău, a amenințat cu arma un alt bărbat. S-a întâmplat  în noaptea de 19 spre 20 februarie, pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al Capitale. La fața locului a intervenit un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale Centru.

Ajunși la fața locului s-a stabilit că în urma unui conflict iscat între cei doi, bărbatul care se afla într-un automobil de marcă KIA, de culoare albastră, a scos arma pe care o avea și a început să-l amenințe pe celălalt.

La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajului BPRO. La somația oamenilor legii de a înceta acțiunile huliganice, agresorul a amenințat și oamenii legii cu răfuiala fizică.

Polițiștii au fost nevoiți să aplice mijloacele speciale pentru a calma agresorul. Ba mai mult, acesta se afla în stare de ebrietate.

Asupra agresorului au fost depistate obiecte asemănătoare cu armele de foc. Este vorba despre „Saiga – 410” și un pistol traumatic „Horhe”.  Bărbatul deținea armele legal. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Foto: carabinieri.gov.md

Foto: carabinieri.gov.md

Foto: carabinieri.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!