/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Deflagrația de la Botanica în care au fost răniți trei copii și o femeie: Salvatorii au anunțat cauza preliminară

missing
23 februarie 2021, ora 10:03

Salvatorii au anunțat că cauza preliminară a deflagrației de la Botanica este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural.

La fața locului, pentru elucidare tuturor circumstanțelor, activează Laboratorul Experimental Antiincendiar și specialiști din cadrul Direcției prevenire a riscurilor a IGSU.

Aseară, într-un bloc de locuit cu șase etaje s-a produs o explozie, la bucătăria comună. În urma deflagrației, patru persoane au avut de suferit. Trei copii cu vârstele de un an, zece ani și șaisprezece ani au primit traumatisme, fiind internați în spitalele Valentin Ignatenco și Emilian Coțaga din Chișinău.

Minorii de un an și zece ani au primit traumatisme ușoare, iar băiatul de șaisprezece ani a primit arsuri de gradul I, II și III pe mâini, piept și față. Totodată, o femeie, care de asemenea, s-a aflat în exteriorul blocului s-a ales cu traumatisme ușoare. Starea tuturor persoanele este satisfăcătoare.

Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram