/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/Horoscop 23 februarie/ Gemenii trebuie să facă o alegere și au nevoie de curaj

missing
23 februarie 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 23 februarie 2021: Este o zi în care poți învăța multe despre tine și cei din jur, de exemplu cât de ușor poți obține ceea ce-ți dorești, dacă ceri, pur și simplu, vorbești despre nevoile tale reale.

Horoscop Taur – 23 februarie 2021: Este necesar să te concentrezi pe obligațiile tale și să îți amintești de ce ți le-ai asumat, de la început. Acele motivații, cu siguranță, au și o parte nobilă, care contează mereu.

Horoscop Gemeni – 23 februarie 2021: Ai posibilitatea de a alege între restrângere și dezvoltare, chiar și în cele mai simple lucruri pe care le ai de făcut. Pentru a te dezvolta e nevoie însă de mult curaj.

Horoscop Rac – 23 februarie 2021: Amesteci problemele legate de anumite bunuri cu prieteniile și alte relații pe care ar fi trebuit să le protejezi, să le ții departe de interesele tale, chiar dacă și acestea sunt firești.

Horoscop Leu – 23 februarie 2021: Există riscul să interpretezi greșit anumite gesturi ale superiorilor sau ale unor persoane mai în vârstă din familie. Orice reacție exagerată va atrage reacții pe măsură.

Horoscop Fecioară – 23 februarie 2021: Ai ocazia să deblochezi o ușă din interiorul tău, cea care te duce spre o încăpere a sufletului în care, de obicei, ți-e teamă să intri. Este încăperea unde ai ascuns cele mai mari defecte.

Horoscop Balanță – 23 februarie 2021: Ar fi bine să alungi repede, imediat cum apar, fricile legate de viitor, de resursele financiare sau de bunurile pe care ți le-ai fi dorit. Poate ai nevoie doar de a regândire a acestor dorințe.

Horoscop Scorpion – 23 februarie 2021: Există riscul să faci confuzii în relațiile importante, să te supere cineva și să te manifești neplăcut față de alții sau, în cel mai rău caz, față de toți cei din jur.

Horoscop Săgetător – 23 februarie 2021: Ai parte de o zi agreabilă, în cea mai mare parte, cu condiția să nu dai prea multă importanță detaliilor neplăcute, care apar la muncă, de exemplu.

Horoscop Capricorn – 23 februarie 2021: Arzi de nerăbdare să cheltuiești o anumită sumă de bani pentru un obiect de lux sau pentru servicii de lux. Problema e că asta înseamnă datorii în plus față de cele existente.

Horoscop Vărsător – 23 februarie 2021: Liniștea din casă, și așa firavă, poate fi tulburată de vechi probleme nerezolvate. În loc să le răscolești, ai putea să cauți soluții, elegant și cu mult calm.

Horoscop Pești – 23 februarie 2021: Se conturează unele pericole, provocate de grabă, dar dacă vei reuși să ții sub control această tendință, vei vedea că orice problemă se rezolvă mai simplu și ușor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram